МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ
ХОТЕЛИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ВИЛИ

Воденичарова къща


Тип: Къщи за гости
Населено място:
Регион: Пирин
Област: Благоевград

ОПИСАНИЕ:

Търсите ли уединение и спокойствие , страхотен уикенд със семейство и приятели сред природата . Искате ли да се потопите в магията на селския бит и душевност. Елате във Воденичаровата къща. Само на 24 километра от пистите на Банско и 135 километра от брега на Бяло море .Къщата се намира в малко родопско село Гостун , основано преди векове от владетел от рода Дуло .
Уюта и спокойствието на селото може да разнообразите с туризъм , пътешествия , спорт , спа , ски , лов , риболов, езда, голф и незабравими мигове вечер пред камината с чаша вино.
Къщата е категоризирана като стаи под наем. Има три звезди ! Предлагаме я като самостоятелна къща под наем. Къщата е над 120 години , реставрирана и реновирана през 2008г. Има голяма механа с камина , кухненски бокс с всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна , санитарен възел .Три самостоятелни стаи и една преходна стая , санитарен възел. Има възможност за настаняване на 9 човека и допълнително могат да се настанят още 3-ма човека. Отоплението е с електрическо котле. На двора има финланска сауна, барбекю и басейн . Има възможност да се поръчат био продукти и селски специалитети.

 

ГАЛЕРИЯ:

 
Други туристически обекти и забележителности
в същата област

ПРИРОДНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:



Алиботуш

/Резервати/

Маричини езера

/Резервати/

Каменна приказка

/Вековни дървета/

Пиростията

/Вековни дървета/

Кърлановски пирамиди

/Вековни дървета/

Мелнишките пирамиди

/Вековни дървета/

Бъндерица

/Водопади/

Пещера "Улцата"

/Водопади/

Юленски скок

/Резервати/
 

КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ: