МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ
ХОТЕЛИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ВИЛИ

хотел Цезар Палас, Нова Загора


Тип: Хотели - 3 звезди
Населено място:
Регион: Югоизточна България
Област: Сливен

ОПИСАНИЕ:

Хотел „Цезар Палас“*** се намира в гр. Нова Загора, ул.“Васил Левски“ №29 и предоставя възможност за настаняване, както на посетители на град Нова Загора, така и на бизнес клиенти и командировани от цялата страна, търсещи уюта и спокойна обстановка.

Хотел Цезар Палас*** разполага с 15 помещения за настаняване, които са обособени в следните типове:

- Двойна стая СТАНДАРТ: 2 стаи
Тук може да се насладите на комфорт и съвременен дизайн. Стаите разполагат с климатик, кабелна телевизия, безжичен интернет, луксозен санитарен възел.

- Двойна стая ДЕЛУКС: 6 стаи
Стаите от този тип разполагат с климатик , кабелна телевизия, безжичен интернет, луксозен санитарен възел. Луксозните стаи разполагат с допълнителен кът за отдих.

- Фамилна стая: 6 стаи
Стаите разполагат с климатик, кабелна телевизия, безжичен интернет, луксозен санитарен възел. Фамилните стаи разполагат със спалня и отделно легло.

- ДЕЛУКС Апартамент: 1 Апартамент
Апартамента разполага със спалня, хол с трапезария , камина, както и луксозен санитарен възел с вана. Може да ползвате климатик, безжичен интернет, кабелна телевизия.

Хотелът разполага с ресторант, нощен бар и предлага на своите гости безплатен паркинг и безплатен интернет. Ресторанта на хотела е с капацитет 50 места и предлага на своите гости ястия предимно от Европейската кухня. Закуската на гостите от хотела се поднася тук. Подходящ е също така за организиране на мероприятия. Нощния бар е с капацитет 30 места в уютна и модерна обстановка, съчетана с хубава музика и светлинни ефекти.

ГАЛЕРИЯ:

 
Други туристически обекти и забележителности
в същата област

ПРИРОДНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:



Халката

/Вековни дървета/

Синият вир

/Резервати/

Изворите

/Резервати/

Вековна гора "Кушбунар"

/Вековни дървета/
 

КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:



Архитектурен резерват Жеравна

/Етнографски комплекси/