МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ
ХОТЕЛИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ВИЛИ

Къща за гости - 43, Варна


Тип: Къщи за гости
Населено място: Варна
Регион: Северна България - Изток
Област: Варна

ОПИСАНИЕ:

Особености: панорамна тераса, барбекю, градина, паркинг, Wi-Fi, интернет, кабелна TV, климатици, душ кабина, оборудвана кухня;
VARNA NAEMI Ви предлага Къща за гости, разположена на 1км. от кв. Галата, в близост до главния път /100м./, предлага всички удобства за вашата почивка.

Къщата разполага с четири спални, огромен дневен тракт с трапезария и напълно оборудвана кухня, тераса, килер- склад, градина с барбекю и просторна панорамна тераса.

Къщата е разположена на три етажа, като втори и трети етаж са с отделен вход. На втория етаж е разположен дневния тракт, килера, санитарен възел и килер-склад. На третия етаж са разположени още две двойни спални, детска стая /кабинет/, санитарен възел към всяка спалня, вестибюл и голяма панорамна тераса.

Три от спалните разполагат с двойни легла- тип спалня, гардероб, както и санитарен възел с душ кабина и вана. Четвъртата спалня /детска/ е обособена като кабинет и разполага с разтегателен диван.

На разположение на гостите на къщата са градина с барбекю и градински мебели. Къщата предлага парко места за своите гости.

ГАЛЕРИЯ:

 
Други туристически обекти и забележителности
в същата област

ПРИРОДНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:



Камчия

/Резервати/

Побитите камъни

/Вековни дървета/

Костенурката

/Вековни дървета/

Свинската глава

/Вековни дървета/

Чудните скали

/Вековни дървета/
 

КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:



Римски терми - гр. Варна

/Антични постройки, руини/

Аладжа манастир

/Манастири, църкви/

Етнографски музей, гр Варна

/Музеи и къщи-музеи/