МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ
ХОТЕЛИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, ВИЛИ

Хотел - Страноприемница "Трифон Зарезан", гр. Кърджали


Тип: Къщи за гости
Населено място: гр. Кърджали
Регион: Родопи
Област: Кърджали

ОПИСАНИЕ:

Странноприемница "Трифон Зарезан" се намира на брега на язовир "Кърджали" в местността.

Главатарци - едно от най-красивите кътчета на Родопите. Разстоянието от центъра на Кърджали до странноприемницата е само 7 километра. Съхранила традициите, стила и духа на Родопите, странноприемница "Трифон Зарезан" предлага на своите гости уникални условия за пълноценна почивкаи отдих.Невероятната архитектура на старата българска къща, хармонично съчетана със съвременни удобства иобслужване, създава у гостите усещането за домашна топлина и уют. Архитектурният колорит се допълва от винарна, лобибар, басеин с джакузи, барбекю-чеверме, селска фурна, летен бар, лятна градина и паркинг, които са на разположение на гостите по всяко време.Сред естествена зеленина и освежаваща прохлада на орехова сянка, градината, разполагаща с 60 места, е един уютен пристан за вашите семейни тържества.

Хотелската част на странноприемница "Трифон Зарезан" представлява двуетажна сграда с мансарда и с големи тераси и чардаци, от които се открива великолепна панорама към язовир "Кърджали".
Изградена е от естествени екоматериали - камък и дърво, създаващи приятна битова атмосфера и усещане за спокойствие. Всичко това е хармонично съчетано с удобството, създавано от съвременна техника, с която е оборудвана хотелската част.

Лятната градина и механата на странноприемница "Трифон Зарезан" предлагат идеална възможност за най-разнообразни тържества. В добре оформената и поддържана градина, която е с капацитет 60 места, има барбекю-чеверме, което гостите на странноприемницата могат да ползват, ако желаят. На тяхно разположение е и басейн. Механата, която има 30 места, допълва уюта, създаван от странноприемница "Трифон Зарезан". В заведението се предлагат избрани български ястия и качествени напитки за всеки вкус.

ГАЛЕРИЯ:

 
Други туристически обекти и забележителности
в същата област

ПРИРОДНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:



Гъбата

/Вековни дървета/

Каменни гъби

/Вековни дървета/

Вкаменена гора

/Вековни дървета/

Скален прозорец

/Вековни дървета/

Кърджалийските пирамиди

/Вековни дървета/

Водопада

/Резервати/
 

КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ:



Крепост Устра

/Крепости/

Перперикон

/Антични постройки, руини/

Тракийското светилище при с. Татул

/Антични постройки, руини/